Når det i sandhed skal lykkes..

Søren Kierkegaard 1859:

“At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der”

Hvad har Kierkegaard og MINLANDSBY med hinanden at gøre ? – Jo hør her…

Siden starten på MINLANDSBY har det været vigtigt for os at forstå livet i landsbyen. Hvor er styrkerne og hvor er udfordringerne. Hvor skal vi hen for at det lykkes? Derfor har vi ligesom Kierkegaard siger – været meget grundige i at indsamle data fra de landsbyer og lokalområder vi besøger. Data – der er enorm vigtig i udviklingen af MINLANDSBY 2.0. Vi har besøgt mange forsamlingshuse, sportshaller, kommuner og private hjem. I 2019 var det helt vildt, måske afledt af Løvens Hule som var et højdepunkt i 2019. Vi holder mange telefon og onlinemøder – men det er alligevel noget andet at være fysisk på et rådhus eller i et forsamlingshus.

I vores bil sidder der en GPS, som hjælper os med at holde styr på de mange kilomenter vi kører for MINLANDSBY. Den afslører et vildt heatmap over vores mange besøg.

Oversigt over steder vi har besøgt i 2019:

Hvad skal der ske i 2020 ?

I 2020 kommer vores stærke team, måske ikke til at køre så mange kilometer, men i stedet at fokusere på at konvertere alt vores indsamlet viden til landsby-algoritmer, der har til formål at styrke fællesskabet og skabe en endnu stærkere platform.

MINLANDSBY 2.0 bliver en helt ny platform med det samme fokus, men med alle de ting vi har manglet i den første udgave af MINLANDSBY.

Vil du høre mere om MINLANDSBY 2.0 så kontakt os her.

Leave a Reply