Om MIN LANDSBY

Min landsby er en virksomhed der arbejder for, at re-designe opfattelsen af landsbyerne, fortælle deres historier og markedsføre deres værdier. Min landsby har siden de første ideer og skitser i 2013 arbejdet på, at skabe en elektronisk platform, en APP der vil være attrativ for landsbyen. Vi har gennem processen fået et stort netværk og samarbejdspartnere, der gør det muligt at skabe et fantastisk produkt.

Vi arbejder på, at få vores produkt på markedet. Vi arbejder sammen med Lokalrådet i Lemvig kommune og har tilbudt kommunens 16 landsbyer et samarbejde. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde.

Min landsby er en virksomhed der ønsker at skabe fokus på landsbyens værdier. Derfor er vi interesseret i at skabe et netværk der kan bidrage til dette.

I landsbyerne har vi et fællesskab.  Fællesskab går aldrig af mode,  men vi må udfordre fællesskabet, med muligheden for at skabe en endnu større sammenhængs-kraft i landsbyen og ikke mindst mellem landsbyerne. Sammen gør vi forskellen. Vi glæder os til at møde jer ude i landsbyerne.

 

Skriv et svar