Har du endnu ikke fundet din Sankt Hans fest til på søndag? Tjek MINLANDSBY app. Du kan deltage i årets Sankt Hans fest i rigtig mange landsbyer landet over. 

På Halvøen Røsnæs på Sjælland tænder de grillen kl. 18.30 og i Boeslunde i Slagelse Kommune starter de lidt tidligere, så børnene kan nå hjem i seng, hvilket også sker i Nødebo i, Hillerød kommune, der har lavet både et børnebål og et voksenbål.

I Glud, Hedensted Kommune, kan du komme til familie Sankt Hans i præstegårdshaven og i Sandby i klyngen NordvestLolland er Sankt Hans festen lig med fællesspisning, som byder på helstegt pattegris, ligesom i landsbyen Linde, som er en del af den nye Langhøj klynge, i Struer Kommune.

I Snejbjerg i Herning Kommune holder Jens Kristian Links fra Fjaltring båltalen og i Hellested i Stevns Kommune er det formanden for Dejlig brugsen Kasper Christensen der holder talen. På Stenderup halvøen mødes de ved den blå bro …

Du kan også sende heksen til bloksberg i rigtig mange andre landsbyer i hele landet. Find det i MINLANDSBY app og få mere info. 

Er din landsby med i MINLANDSBY? Har I skrevet jeres arrangementer i kalenderen?