“Det kan få store konsekvenser for landdistrikterne, hvis regeringen gør alvor af at sløjfe bredbåndspuljen”.

Sådan lyder det fra Steffen Damsgaard i en nyhed fra TVMIDT VEST onsdag morgen.

Nyheden tikkede også ind hos MINLANDSBY, og vi står fuldstændig uforstående over for netop det udspil. For selvfølgelig skal borgere og virksomheder i landdistrikterne have et velfungerende internet. Det er afgørende, hvis landdistrikter skal tiltrække nye borgere og virksomheder.

Vi lever i år 2019, og vi er rystet over, at regeringen overhovedet kan tænke tanken at sløjfe bredbåndspuljen..

Som borgere og virksomhed i en af landets mange dejlige landsbyer, har vi dagligt udfordringer tæt inde på livet. Så det påvirker os utroligt meget, at landets politikere vil være bekendt at give os udsigt til yderligere forringelse af vores levevilkår. Selvfølgelig bliver vi nødt til at reagere på det.

MINLANDSBY er en virksomhed, som arbejder fra og for landdistrikterne. Det er kun muligt med et hurtigt internet. Alternativt vil vi være tvunget til at flytte vores virksomhed. Hvis udspillet bliver gennemført, vil det tvinge mange til at fravælge landdistrikter. Og det vil få alvorlige konsekvenser for landdistrikterne – både i forhold til bosætning og erhverv,

Hvis regeringen vælger at nedlægge bredbåndspuljen, sætter landets politikere en kæp i hjulet på udvikling og vækst i hele landet.

Vi imødeser et mere seriøst udspil, der lægger vægt på udvikling også i landdistrikterne!