Det var en god aften for Fjordklyngen i tirsdags, da der på værestedet i Låstrup blev holdt infomøde om Fjordklyngens nye platform. Gymnastisksalen var fyldt med folk fra fjordklyngen som består af de 6 landsbyer Låstrup, Skals, Skringstrup, Ulbjerg, Sundstrup og Nr. Rind. Her var Rikke Skræddergaard fra Min Landsby og fortælle op appens funktioner og muligheder, men også med fokus på, hvordan man får en god opstart i Min Landsby App. Der var en rigtig god stemning i salen og mange gode ideer med fokus på videreudvikling af appen blev vendt.

“Det er brugerdrevet innovation når brugerne er med til at videreudvikle appen og det er lige den måde vi gerne vil arbejde på i Min Landsby, så det var på alle måder en god aften for os” Rikke Skræddergaard – Min Landsby

Fjordklyngen blev denne aften oprettet og fik en ny kommunikations platform, som allerede nu er interessant for borgerne i Fjordklyngen.

“Vi er allerede blevet kontaktet af flere som gerne vil oprettes og have login til appen – det er fedt når man står sammen og bakker op om projektet på den måde, som de gør i Fjordklyngen” Rikke Skræddergaard – Min Landsby

Havde du ikke mulighed for at deltage i mødet i tirsdags så sæt kryds i kalenderen enten d. 2/2, 7/2 eller 8/2. (Møderne er fra kl. 19 og stedet annonceres i appens kalender snarest) Alle dage er der mulighed for at komme og høre mere om Fjordklyngens nye app og måske få et login? Alle foreninger opfordres til at bruge den nye platform og skrive kalenderarrangementer i landsbykalenderen.

Kom og bak om Fjordklyngens nye platform. Du kan tilmelde dig i landsbykalenderen!

HUSK: Min Landsby App kan hentes gratis af alle.