Min Landsby kommer rundt i hele landet og rigtig mange landsbyer har kontaktet os den sidste tid.  Efterhånden kender vi fantastiske Lolland-Falster ret godt – det er næsten som at være hjemme! Efter en helt fantastisk tur til Sydhavsøerne (varmere end Vestjylland !) er jeg landet på kontoret igen! Tak for nogle rigtig gode møder med landsbyerne i Guldborgsund kommune. I går på besøg i Nørre Vedby Hallen og Væggerløse Hallen, hvor jeg mødte mange frivillige fra Øster Kippinge, Nr. Alslev, Marrebæk, Marielyst, Nørre Vedby Forum og Væggerløse (håber ikke jeg har glemt nogen !) Det er dejligt i hverdagen at have kontakt med jer over mail, tlf og chat, men der er nu noget helt særligt ved at komme ud og mærke livet i landsbyen. Det gør mig sikker på, at vores arbejde i Min Landsby gør en forskel. #minlandsby