Netop nu er Min Landsby på vej hjem efter et rigtig godt møde med Taulov – Skærbæk, som nu er i fuld gang med Min Landsby App. Her til aften blev den nye hjemmeside også præsenteret for foreningerne. Hjemmesiden er også købt gennem Min Landsby. Mødet blev holdt i Skærbækhus og der var mødt ca. 25 repræsentanter fra de forskellige foreninger op for at høre mere om Min Landsby App og Web.

De fremmødte havde mulighed for at få login til Min Landsby App og afprøve systemet. Så nu er det så nemt, når de skriver noget i nyheder og kalender i appen, så kommer det automatisk på hjemmesiden. Inden længe offentliggøres hjemmesiden og foreningerne forbereder sig til offentliggørelsen hjemmesiden.

Aftenen bød også på god snak omkring den fortsatte udvikling af Min Landsby konceptet og appen. Tak til jer alle for et rigtig godt møde. Vi glæder os til at følge jer og jeres område på Min Landsby App og Web.

Er du interesseret i at være med i Min Landsby?