Hvorfor MINLANDSBY ?

MINLANDSBY leverer løsninger med fokus på

MINLANDSBY leverer løsninger til landsbyer, lokale virksomheder, kommuner og turister. Vi har mange muligeheder for at tilpasse dit lokalområdes behov. Herunder ser du et udpluk af vores løsninger:

Hvis du bor i en landsby ved du hvor vigtigt kommunikation og historiefortælling er for landsbyen. Vi har udviklet en nyhedsplatform der skal fortælle “Breaking News”, lokale nyheder, opslag, identitetsskabende historiefortælling og meget andet. 

På MINLANDSBY app kan alle lægge lokale nyheder på Appen ved at benytte “Indsend Nyhed” funktionen. Lokale foreninger, ildsjæle, kommuner og virksomheder har mulighed for at lægge indhold direkte på MINLANDSBY

LÆS MERE

MINLANDSBY har udviklet en kalender der giver lokale foreninger, ildsjæle og virksomheder mulighed for at lægge indhold på MINLANDSBY

MINLANDSBY-Kalender – for besøgende og Turister

I MINLANDSBY kalender er det muligt at skrive events ind på dansk, engelsk og tysk. Det skal gøre det muligt for turister at besøge lokale events og arrangementer. 

Tilmelding og betaling 

I MINLANDSBY kalender kan du lægge arrangementer på, og følge med i hvor mange der tilmelder sig. Du kan også oprette et betalingsmodul hvis arrangementet koster noget. Lokale og turister i landsbyen betaler med betalingskort eller Mobilepay. 

Få en oversigt over lokale steder. På oversigten ser man hele lokalområdet og hvad man kan besøge. 

Besøg de hemmelige steder:

I MINLANDSBY kan du selvfølgelig finde lokale virksomheder, seværdigheder og vandreture. Men du kan også finde de hemmelige steder som kun de lokale kender. Knappenålene er nemlig lagt på af lokale, der gerne vil dele deres sted med dig:

Du kan se billeder, få en rutevejledning og meget andet.

Gå på opdagelse 

MINLANDSBY arbejder for at understøtte fællesskabet i landsbyerne. Vi har selv oplevet færre busforbindelser, og flere biler i landsbyerne. Derfor arbejder vi på at udvikle samkørsel i landsbyerne. 

Vi benytter GoMore 

I MINLANDSBY app benytter vi GoMore for at udforske mulighederne for samkørsel og delefællesskaber i landsbyerne. Vi ved at man allerede deler, og hjælper hinanden i landsbyerne – og det vil MINLANDSBY understøtte digitalt. Vi har samlet en masse data, tanker og ideér fra landsbyerne i MINLANDSBY fællesskabet, som skal danne grundlag for nye funktioner i MINLANDSBY

Hos MINLANDSBY har vi udviklet et Website der er koblet med MINLANDSBY app. MINLANDSBY Websitet, har de funktioner du skal bruge for at lave en flot landsby-hjemmeside. 

Byg -Selv 

Landsbyen bestemmer selv om de vil bygge siden selv, eller om vi skal hjælpe.

Hør mere

Tættere på landsbyerne

Hos MINLANDSBY har vi udviklet et Kommune Login, som gør det muligt for kommunerne at komunikere direkte ud til de enkelte landsbyer. Det er samskabelse der giver mening for alle !

Hør nærmere 

Automatisk deling

Med MINLANDSBY app har du mulighed for at gøre brug af vores RSS og iCal generator. Denne generator kan danne feeds som gør det muligt at automatisere en deling på andre platforme. Når du f.eks. skriver en nyhed ind i MINLANDSBY app, så kommer den automatisk på byens facebookside. 

Del fra app eller web

Fra MINLANDSBY app eller Web kan du selvfølgelig også dele historierne videre på andre platforme. 

I MINLANDSBY teamet har vi flere års erfaring inden for workshop, undervisning, projektledelse og rådgivning. 

Kickstart landsbyen

Når man starter op hos MINLANDSBY, kan man vælge at få en “Opstartspakke” med i opstartsfasen. 

Inspirerende oplæg

Vi holder også gerne oplæg om MINLANDSBY og erfaringerne bag.   

Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre mere. 

Samarbejde styrker fællesskabet

Vi ved at samarbejdet på tværs af lokalområdet er vigtigt for landsbyerne. Vi skal arbejde sammen og ikke i mod. På den anden side ved vi også at det er vigtigt at fastholde landsbyens identitet. 

Derfor har vi udviklet “klynge funktionen” i MINLANDSBY app. Den gør den nemligt muligt at dele nabolandsbyers nyheder, arrangementer og steder. Det gør at man arbejder sammen og benytter hinandens faciliteter, samtidig med at man fastholder sin identitet. 

Hør mere  

Læs mere på MINLANDSBY