I går besøgte Heino fra MINLANDSBY Lindved i Hedensted Kommune. Her blev der holdt bestyrelsesmøde i Lokalrådet. Åge Nygaard Poulsen var blandt deltagerne til mødet og ham lagde han særligt mærke til, da han var iført den flotte t-shirt med skriften “Mulighedernes by – LINDVED – Et godt sted at bo”.

Fra Lindved til Nørre Nissum. Ret hurtigt faldt Heino i snak med Åge og de kom vidt omkring. I snakken gemte der sig en historie om Åges liv som lærer gennem 43 år og tiden på lærerseminariet i landsbyen Nørre Nissum. En landsby som ligger tæt på det sted, hvor ideen om MINLANDSBY opstod. En landsby som vi kender rigtig godt og som også er med i MINLANDSBY.

Åge, Keld, Mads og alle de andre. I Lindved kom Heino i snak med Åge, men også Keld som netop har holdt 70 års fødselsdag i sognegården, hvor mødet blev afholdt. Han er formand for Lindved Lokalråd og han bar en kasket med samme skrift: “Mulighedernes by – LINDVED – Et godt sted at bo”. Lindveds ambassadør for MINLANDSBY app Mads var også til stede sammen med alle de andre.

Mød Lindved i MINLANDSBY app. I Lindved mødte vi aktive ildsjæle og en levende landsby – et godt sted at bo og nu har I også muligheden for at møde dem gennem MINLANDSBY app. Lindved er en af de mange landsbyer i Hedensted, som har valgt MINLANDSBY løsningen, som Hedensted Kommune tilbyder til alle deres lokalområder. Er din landsby ikke med endnu – så kontakt os og vi hjælper jer i gang.