I Viborg kommune har man siden 2008 afholdt konkurrencen “Årets Lokalområde”. Det er det Viborg kommunes landdistriktudvalg, der med konkurrencen vil skabe fokus på lokalområder, som har gjort en særlig indsats for at tiltrække nye tilflyttere gennem forskellige initiativer. Vinderområdet belønnes med 50.000 kr. og der er 25.000 kr. til de øvrige nominerede.

I år er Klejtrup som er en del af MINLANDSBY nomineret til at blive årets lokalområde. I søndags var lokale Klejtrupborgere mødt op til besøget af gæsterne fra komiteen, som er Landdistriktsudvalget fra Viborg kommune. Landdistriktsudvalget skulle rundt og se Klejtrups mange skønne steder, og sluttede på Brattingsborgskolen, hvor mange fra byens foreninger var repræsenteret.

I MINLANDSBY har vi flere landsbyer med fra Viborg kommune. I 2012 var det Hvam Stationsby der løb med sejren og i 2017 var det Vammen. Udover disse byer kan man også finde Vridsted og Fjordklyngen, som består af byerne Låstrup, Nr. Rind, Skals, Skringstrup, Sundstrup og Ulbjerg.

Ta´ et kig i Klejtrups Landsby Nyheder og kommende begivenheder i MINLANDSBY – så forstår man godt hvorfor at de er blevet nomineret.