Det var en god aften i Grænge beboerhus i går. Mange var mødt op denne aften for at høre mere om Min Landsby App, også Guldborgsund kommunes udviklingskonsulent Lasse Fonager Møller deltog. Guldborgsund Kommune har købt 10 licenser i Min Landsby App. Det betyder at de første 10 landsbyer der melder sig på banen får gratis opstart og abonnement i et år. Det er en god start til landsbyerne, så kan I ude i landsbyerne komme i gang med det samme.

Efter i går aftes har to landsbyområder meldt sig på banen og de er allerede oprettet i Min Landsby App. Det er Toreby og omegn, som rummer rigtig mange små landsbyer heriblandt Grænge. Derudover er Guldborg også klar til opstart i Min Landsby App.

Nu er kan de lokale foreninger henvende sig til Min Landsby og få login til både kalender og nyheder. Vil du placere en nål i landsbykortet kan du gøre det på minlandsby.dk