Hos os i MINLANDSBY er vi rigtig glade for nyheden. Erhvervsminister Simon Kollerup (S) fortæller at regeringen, i det kommende år, vælger at tilføre LAG midlerne 30 millioner.

Vi oplever gang på gang, hvordan midlerne har støttet lokale initiativer rundt om i landet. Det betyder virkelig noget, det sætter skub i udviklingen.

Der er i mine øjne god sammenhæng mellem at skabe aktivitet og arbejdspladser ude i landdistrikterne og at bidrage til en mere grøn fremtid. Det potentiale understøtter vi nu helt kontant sådan lyder det fra Simon Kollerup (S) /Ritzau/

I MINLANDSBY fik vi i vores opstart LAG midler. Vi arbejder nu hver dag på, at give lokalsamfund muligheden for at synliggøre deres mange aktiviteter.

Vi har også skabt arbejdspladser og helt lokalt, betyder arbejdspladser noget for bosætningen, men det betyder også en mere bæredygtig udvikling.

Så nu kan landdistrikterne skabe flere arbejdspladser lokalt, styrke bosætningen og fremme vækst og udvikling i hele landet. Der er så stort et potentiale.