Vil du med MINLANDSBY ind i Løvens Hule?

Tag med Heino og Rikke fra Min Landsby i Løvens Hule. Læs med her og hør hvordan det var at opleve det hele indefra. Se med i aften på DR1 kl. 20.45.

Vi kigger på hinanden, trækker vejret dybt, og så går vi ind og ned ad trappen i studiet … løverne sidder klar. Vi har lovet hinanden, at nu skal vi “give den gas!”
Vi finder vores kryds på trægulvet, kigger op, og så er vi i gang. Nu er det os, der står der, og vi sidder ikke bare længere hjemme i sofaen og følger med på tv.
Tiden flyver af sted, men jeg husker hele tiden mig selv på, at jeg også vil have lov til at nyde det. Egentlig tager jeg mig selv i, at jeg flere gange bare står og smiler helt vildt.

Da vi skrev ansøgningen om at komme med i Løvens Hule, havde vi uden store forventninger besluttet, at nu prøver vi det bare. Det tog ikke lang tid at få den af sted. Men alligevel blev vi ringet op og inviteret med, og så kom vi til at snakke om det, som vi altid har vidst: MIN LANDSBY er en hamrende god historie. Vi er autentiske, og vi brænder for det, vi laver, og så har vi bare en god idé. På samme tid er MIN LANDSBY ikke længere bare en ide. MIN LANDSBY har en fantastisk opbakning fra jer, som allerede har engageret jeres landsby i konceptet. I betyder SÅ meget. Uden jer ville MIN LANDSBY aldrig være nået så langt.

Vi havde talt meget om, hvilke løver vi gerne ville have med, men ville de interessere sig for landsbyer? Måske er vi bare sådan godt vestjysk beskedne? Eller også er vi vant til at skulle kæmpe ekstra for tingene? Selvom debatten om landdistrikterne er et vigtigt emne i medierne, ville MIN LANDSBY så passe ind i et underholdningsprogram i bedste sendetid?

I studiet klarer vi os gennem pitchen. Foran os sidder de fem løver. Vores opgave er på 60 sekunder at få løverne til at forstå konceptet MIN LANDSBY!
Kameraerne ruller, og vi er “på”. Jeg har bare lyst til at tale hele tiden. For tænk! Nu har jeg chancen for at tale om noget af det, der ligger mig allermest på hjerte og endda til nogen, som, jeg ved, vil kunne få indflydelse på MIN LANDSBY. Hvis bare de kan se ideerne, ligesom vi ser dem. Men hele tiden får vi nye spørgsmål, og det er faktisk svært, at huske alt det, jeg så gerne vil fortælle. Det er virkelig svært at få sagt det hele på så kort tid og så ovenikøbet virke “cool og overskudsagtig”, når man har svedige håndflader, og når det virkelig betyder noget.
Pludselig er tiden gået, og vi er igen ude af studiet …

Følg med i aften på DR1 kl. 20.45 og se, hvordan det gik