Forsøgsprojekt

Min Landsby App startede som forsøgsprojekt for Lemvigs landsbyer. 

Min Landsby App kører nu som forsøgsprojekt hos landsbyerne i Lemvig. Forsøgsprojektet kan gennemføres på baggrund af midler, som Lemvig Lokalråd har søgt gennem det nu nedlagte ministerium for By, Bolig og Landdistrikter. Derudover med et tilskud fra LAG Lemvig-Ringkøbing.

Det betyder at landsbyerne har fået mulighed for at melde sig på Min Landsby App og få gratis opstart. Landsbyerne i Lemvig kan stadig nå at komme gratis med, da forsøgsprojektet først afsluttes 1/6 2017.

 

Min Landsby giver indtil 1/9 2017 landsbyerne i Lemvig gratis adgang til Min Landsby App. Er landsbyerne interesseret i at fortsætte med at bruge Min Landsby App efter forsøgsprojektet udløber, så koster det 100 kr i måneden for landsbyen at være med. Det betales som et abonnement for et år af gangen. Er din landsby i Lemvig interesseret i at være med efter forsøgsprojektet slutter, så vil vi gerne høre fra jer? Du kan allerede nu kontakte os og få lavet en aftale, hvis I ønsker at fortsætte med Min Landsby App.

 

 

 

 

3 thoughts on “Forsøgsprojekt

  1. Kan vi i Ramme nå at være med?
    Ser opslag fra Lomborg på facebook ang. App. Og tænker det skulle vi da vist også ha været en del af. Jeg er medlem af borger og håndværkerforenigen i Ramme, har ikke hørt om jer før nu. Er løbet kørt?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s