Min Landsby App

Hent Min Landsby app herunder:

Unknown

 

Unknown-1

 

Min landsby app er gratis – hent den og afprøv funktionerne. Skal din landsby eller landsbyklynge være med?

Min Landsby App er en elektronisk platform, som samler landsbyens liv og aktiviteter et sted. Appen er et redskab til både lokale, tilflyttere og turister. Appen har 4 funktioner: LandsbyNyheder, LandsbyLift, LandsbyKalender, LandsbyKort.

Læs mere om de 4 funktioner i linket herunder:

Klik her for at læse info-side om Min Landsby App.

 

 

Hvordan kommer din landsby/lokalområde med i Min Landsby  ?

Alt er muligt, men herunder kan du læse om, hvordan en opstart kan se ud, når vi er ude og starte en landsby op.

Præsentationsmøde

Vi holder et møde med den gruppe eller de personer, vi har kontakt til fra landsbyen. Det er oftest borger/beboer forening eller  sogneforening. Vi kan også samle flere af de omkringliggende landsbyer. Det kan også være lokalrådet i kommunen eller selve kommunen, som samler alle landsbyer til et fællesmøde. Er dette tilfældet vil vi gerne have kontakt til de enkelte landsbyer efterfølgende. Min Landsby arrangerer alt omkring mødet og sender invitationen ud, selvfølgelig er alt efter aftale med jer og i tråd med jeres ønsker.

Åbent Info møde

Har landsby appen fortsat jeres interesse afholder vi et info møde i landsbyen, hvor interesserede foreninger, virksomheder og private kan komme og høre mere om landsby appens funktioner, stille afklarende spørgsmål og komme med gode ideer. Mødet varer ca. 1 time og herefter er der mulighed for, at skabe et overblik over landsbyens interesse i projektet. Der skal findes administratorer til nyhederne og kalender login skal oprettes. Dette kan også ske på selve mødet.

Køreplan for din Landsby

Min Landsby udfærdiger herefter en køreplan for netop din landsby. Her findes oplysninger på landsbyens administratorer og brugere. Her er det også Min Landsby der sørger for, at de enkelte administratorer er klædt på til at gå i gang. Det er ganske enkelt.

Opfølgning

Efter ganske få møder kan landsbyen være en del af Min Landsby og have sin helt egen landsby app. Når appen kører følger vi op på, hvordan appen fungerer i landsbyen. Der vil være mulighed for at deltage i webinar og være en del af et landsby netværk.

Er din landsby interesseret? Så kontakt os med det samme.  Ønsker du en hurtigere eller en anden opstart, end beskrevet ovenover er dette også en mulighed.

Vi glæder os til at besøge jer.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s