Om Min Landsby

“Vi havde egentlig aldrig overvejet livet som iværksættere, men pludselig var der et behov – og nu kan vi ikke forestille os et liv uden iværksætteriet”. MIN LANDSBY er en nyopstartet virksomhed der arbejder for, at re-designe vor tids opfattelse af landsbyerne, fortælle deres historier og markedsføre deres værdier. Bag virksomhedens navn findes ejerne Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen, som herunder fortæller …

Det der startede som et projekt i vores egen lille landsby Fjaltring voksede og er i dag blevet til virksomheden MIN LANDSBY. Bag MIN LANDSBY gemmer der sig nu et professionelt team som arbejder sammen med os. Vi elsker at samarbejde og ser frem til at møde nye samarbejdspartnere i fremtiden.

MIN LANDSBY er klar med en app til landsbyen. Landsby appen er udsprunget af et helt reelt behov. Vi har skabt en platform gennem brugerdrevet innovation, som kan være med til at gøre det hele lidt lettere. Blandt andet med landsby-lift, som er en af funktionerne. Appen er også skabt fordi der er et behov for at markedsføre sig som landsby, hvilket blandt andet kan lade sig gøre gennem funktionen Landsby Nyheder, med små up-dates og gode historier fra landsbyen. Det er altså et redskab til de lokale og på samme tid en markedsføringskanal. Landsby Kortet giver landsbyens gæster et overblik over området og i Landsby kalenderen finder du hurtigt og nemt events, du kan måske endda booke med det samme. Et redskab til både turister, tilflyttere og lokale.

MIN LANDSBY er også andet end forretningsmodeller og store virksomhedsplaner. MIN LANDSBY er skabt på baggrund af en historie. En historie som igen og igen er blevet fortalt. Når man mange gange bliver fortalt noget, så ender det med at man selv tror på det. Så MIN LANDSBY er også følelser. Vi er så trætte af udkants retorikken. Bag hele denne udkantsmyte gemmer sig stærke lokalsamfund, som ikke vil marginaliseres. Vi mener at der er langt mere fordel agtige måder at tale om landdistrikterne på. Vi mener at landsbyerne har et stort uudnyttet potentiale, som burde værdsættes og italesættes på en helt ny måde.

MIN LANDSBY er altså meget mere end en app. MIN LANDSBY er også et netværk og vi har et stort ønske om at udvide netværket så endnu flere landsbyer kan få glæde af hinanden. Vi ser landsbyklynger, som et vigtigt element i landdistrikternes fremtid. Derfor er netværket og samarbejdet landsbyerne imellem altafgørende. Vil I være med?

I landsbyerne har vi et fællesskab.  Fællesskab går aldrig af mode,  men vi må udfordre fællesskabet, med muligheden for at skabe en endnu større sammenhængs-kraft i landsbyen og ikke mindst mellem landsbyerne. Sammen gør vi forskellen. Vi glæder os til at møde jer ude i landsbyerne.

4 thoughts on “Om Min Landsby

  1. Hej Peter

   Tak for dit spørgsmål.

   Det hurtige svar er ja, vi er ved at få bygget en hjemmesideløsning der synkroniserer Min Landsby apps indhold. På den måde får vi nemlig alle med.

   Hvis jeg skal blive mere konkret, så har vi lavet en “RSS generator” som gør det muligt for landsbyen, at trække data fra appens nyheder og kalender over på en allerede eksisterende landsby hjemmeside. Her kan vi sortere det på foreningsniveau. F.eks. hvis idrætklubben skriver deres arrangementer ind i appen, kan det sorteres sådan, at kun det de skriver ind i Appen kommer på foreningens hjemmeside. Samtidigt bliver kørt sammen i kalenderstrømmen i appen og på landsbyens hjemmeside.

   Så man kan både gøre brug af vores kommende hjemmesideløsning, men også bruge den allerede eksistrende hjemmeside.

   Mvh.
   Heino Smed Sørensen – Min Landsby

   Like

 1. Det lyder som en interessant måde at koble dem sammen på.

  Jeg formoder at der dermed også er åbnet op for at andre foreninger/hjemmesider i området, kan vise aktiviteter for andre foreninger og på den måde kan den enkelte aktivitet komme bredede ud.

  Det er netop den mulighed vi ønsker at gøre brug af i vores nærområde

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s