MINLANDSBY besøger Skivemødet:

MINLANDSBY tager fredag smagen af landsby med til Skivemødet. Her glæder iværksætterne Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen sig til at møde lokale borgere og i bogstaveligste forstand lade dem smage på landsbylivet. De glæder sig også til at fortælle om iværksætteriet, der begyndte hjemme i parrets egen landsby, Fjaltring i Vestjylland.

Sammen har Rikke og Heino udviklet en unik app, der er et anerkendt redskab for landsbyer, kommuner og turister. En app, som gør hverdagen nemmere i landsbyer og letter kommunikationen mellem landsby og kommune. Men app’en gør det også nemmere og mere attraktivt for turister at tage på besøg i de mindre byer.

– MINLANDSBY tager smagen af landsby med til Skive, hvor vi glæder os til at blive en del af det landskendte Skivemødet. Kom og prøv MINLANDSBY app, få en historie fra Løvens Hule og smag på en landsby. Der er smagsprøver fra Fjaltring, lover Rikke Skræddergaard.

Fredag er der også Open By Night i Skive, og der vil være masser af muligheder for musikalsk underholdning og spisning rundt omkring i byens hyggekroge. Fra klokken 15 vil iværksætterparret fra MINLANDSBY arbejde fra en stand ved Frederiksgade 3 i Skive, tæt ved populære Bryggeriet, som altid har spændende øl i sine mange fadølshaner.