Jeg har været en tur i Gedser og det kan virkelig anbefales! Danmarks sydligste punkt, vind og salt i luften … det er jo næsten som at være hjemme i Fjaltring. I Gedser har de et fantastisk Idræts og Medborgerhus. Jeg kom før tid, men alligevel kom jeg til en åben dør.   Et fantastisk hus at samles om i landsbyen.  I Guldborgsund Kommune forstår man virkelig at værdsætte sine landsbyer, her bakkes landsbyerne op når det gælder om at samle landsbyer og skabe fælleskab. Det er noget af det Min Landsby App også kan. Alle får en fælles indgang og kan bruge appen som et redskab lokalt, men på samme tid åbne et vindue ind til landsbyen og vise omverdenen, hvad landsbyerne egentlig har at byde på. Guldborgsund Kommune har snart 10 landsbyer med i Min Landsby App. Jeg glæder mig til at følge dem alle. Vil du også følge med? Tilmeld nyhedsbrev

Gedser folk